Wilt u glas laten bezorgen? Dat kan!     Wilt u glas laten plaatsen? Dat kan!     Wilt u glas afhalen? Dat kan!

Glashandel Breda

Glas-maat uit Dongen is al vele jaren de meest voordelige glashandel van de regio Breda. Bij ons verkrijgt u glas van de allerhoogste kwaliteit helemaal op maat en tegen een groothandelsprijs. U kunt er na bestelling voor kiezen om het glas af te halen in ons magazijn te Dongen of te laten leveren en plaatsen door onze medewerkers.

Glas-maat, uw glashandel in de regio Breda
Glashandel Glas-maat uit Dongen (regio Breda en Tilburg) voorziet zowel particulieren als bedrijven al jaren van glas van topkwaliteit op maat. Wij leveren onder anderen:

  • Isolatieglas;
  • Enkel glas;
  • Gehard glas;
  • Gelaagd glas;
  • Spiegels;
  • Balustrades, wanden en deuren;
  • Kruisroeden en schijnafstandhouders.

Uiteraard is ons glas verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste afmeting en kleur. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van de laagste prijs, omdat wij al het glas groot inkopen. Indien gewenst, komen wij het glas eerst nog voor u opmeten, voordat u een bestelling plaatst.

Contact
De medewerkers van Glas-maat, dé glashandel van de omgeving Breda, voorzien u graag van meer informatie en deskundig advies bij uw aankoop. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 54 90 14 69 of stuur een e-mail naar info@glas-maat.nl. Via de website is het ook mogelijk om meteen een geheel vrijblijvende prijsopgave/offerte aan te vragen.

Glashandel Glas-maat uit Dongen (regio Breda) levert glas van topkwaliteit helemaal op maat en tegen een zeer scherpe prijs!


Contact

Wilt u iets weten? Maar kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op via het contact-formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!